Operaspektakel In Den Blank

OVERIJSE - 07-12-16 - CLOSE OPERA: The Grand Diva AFTERNOON

Een niet te missen topproductie!

4 sopranen, 1 bariton, 1 pianist, 1 missie.

In deze nieuwe voorstelling gaat CLOSE OPERA op zoek naar wat het betekent om een diva te zijn of te worden. Is dit een aangeboren gave of is dit iets waar men hard voor moet werken?
Vier getalenteerde sopranen en een superbe bariton, met elk een eigen kleur, begeleid door een pianist nemen u mee op hun zoektocht naar de identiteit van de DIVA ABSOLUTA, de sublieme vertolkster van menselijke emoties door muziek.

De diva wordt hiervoor vakkundig ontleed, uitgekleed, en van alle clichés en franje ontdaan en anderzijds worden al die contrasten ook doelbewust opgezocht.

Het wordt een persoonlijke reis doorheen het operalandschap waarbij halt wordt gehouden bij maestro’s die gewild of ongewild diva’s creëerden. Natuurlijk krijgt u goed in het gehoor liggende operahits van Mozart, Bellini, Donizetti, Verdi en Puccini te horen, maar daarnaast zullen ook minder courante dingen worden gebracht.

Voor deze productie engageerde Close Opera zangeressen die allen zijn afgestudeerd aan de Nederlandse Operastudio en de Vlaamse Operastudio.

Donderdag 15 december om 14 uur.

Inlichtingen en reservaties: Cultuurcentrum Den Blank, Begijnhof 11, 3090 Overijse, tel: 02/687.59.59., e-mail: Info@denblank.be, www.denblank.be .

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 07-12-16 • Uur: 06u03

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur