Culinaire kerstmarkt

OVERIJSE - 12-12-16 - Als afsluiter van een rijk gevuld jaar Cultuur in je buurt pakt Overijse-Centrum uit met de culinaire kerstmarkt Wintermagie op zondag 18 december. De Stationsstraat wordt omgetoverd tot een gezellige winkelstraat met kraampjes waar je niet enkel kerstinkopen kan doen, maar waar ook de innerlijke mens zijn gading vindt met tal van hapjes en drankjes.

Wil je graag je kerstinkopen combineren met een gezellige, culinaire kerstmarkt met live-kerstmuziek, kom dan op zondag 18 december tussen 10 en 18 uur naar de Stationsstraat in het centrum van Overijse. Die is voor de gelegenheid autovrij zodat er ruimte is om gezellig de kerstsfeer op te snuiven en te snuisteren tussen de vele kramen.

Veel handelszaken houden die dag koopzondag. Verenigingen en handelszaken verkopen er bovendien in gezellige marktkramen hapjes, drankjes en geschenkjes uit verschillende windstreken, continenten, landen en steden.

Live sfeermuziek op een ouderwetse muziekkiosk gebracht door plaatselijke muziekgroepen en koren, moet het centrum nog meer onderdompelen in de magie van Kerstmis.

Een overzicht van de uitbaters van alle marktkramen vind je op www.overijse.be.

De kerstmarkt is het slotmoment voor het project Cultuur in je buurt in Overijse-Centrum. Elk jaar strijkt het project in een van onze gehuchten neer om via allerlei acties en evenementen cultuur dichter bij de mensen te brengen en zo het gemeenschapsgevoel te bevorderen. Volgend jaar is Eizer opnieuw aan de beurt.

Programma muziekkiosk:

13 u: Internationaal Vocaal Ensemble Hot Air o.l.v. Steven De Mesmaecker

14 u: Tijl Uilenspiegelkoor o.l.v. Wilfried Mondt

15 u: APKO BIG BAND o.l.v. Roger Derongé

16 u: Tijl Uilenspiegelkoor o.l.v. Wilfried MondtZelf een stand uitbaten of een voorstelling geven op de kiosk?

Schrijf in via cultuurraad@overijse.be of t 02 687 59 59.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 12-12-16 • Uur: 10u02

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur