Openingsuren GC Felix Sohie

HOEILAART - 26-01-17 - Vanaf 1 februari veranderen de openingsuren van de balie in het Gemeenschapscentrum Felix Sohie. Ze worden beter op het bezoekersgedrag afgestemd. Dat houdt onder meer in dat er een avondopening voorzien wordt. Er komt ook een sleutelbox, zodat de sleutels van gereserveerde lokalen op elk moment afgehaald en binnengebracht kunnen worden.

MEE MET DE TIJD
Alle tickets voor optredens, lezingen, films, toneelvoorstellingen, … in het GC Felix Sohie zijn te koop aan de balie van het centrum. Je kan er betalen met Bancontact.

De tickets voor de voorstellingen die opgenomen zijn in Abo Druivenstreek kan je bovendien online bestellen en betalen via www.felixsohie.be, waar je ook een zaal kan reserveren en de beschikbaarheid ervan kan zien. Als cultuurliefhebber en gebruiker van het centrum kan je sinds vorig jaar dus heel wat regelen van bij je thuis.

NIEUWE OPENINGSUREN
Uit de cijfers die de onthaalmedewerkers sinds vorige zomer bijhouden, blijkt dat de balie ’s morgens het drukst bezocht wordt en dat er ’s namiddags minder bezoek over de vloer komt. Daarom werd besloten om de balie drie namiddagen per week te sluiten. Zo kunnen de cultuurmedewerkers geconcentreerder doorwerken en extra taken opnemen.

Vanaf 1 februari zijn dit de openingsuren:
• maandag: 8.15-12.30 uur
• dinsdag: 8.15-12.30 uur
• woensdag: 8.15-12.30 uur en 13.30-19.00 uur
• donderdag: 8.15-12.30 uur
• vrijdag: 8.15-12.30 uur en 13.30-17.00 uur

De balie blijft dus elke voormiddag open, alsook op woensdag- en vrijdagnamiddag. Daarnaast is ze nu ook open op woensdagavond. De mogelijkheid om tijdens het toeristisch seizoen op zaterdagvoormiddag te openen, wordt onderzocht.

SLEUTELBOX
Nog een nieuwigheid is de sleutelbox aan de gevel van het centrum. Buiten de openingsuren van de balie kunnen hier, aan de hand van een code, 24/24 uur en 7/7 dagen de sleutels van gereserveerde lokalen afgehaald en teruggebracht worden. Ook met deze maatregel wil het gemeentebestuur de efficiëntie van de dienstverlening in het gemeenschapscentrum verbeteren.

Info: dienst Vrije Tijd, tel. 02 657 05 04, e-mail: vrijetijd@hoeilaart.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 26-01-17 • Uur: 16u01

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur