Opnieuw op de planken

HOEILAART - 06-02-17 - Iconisch duo uit het amateurtoneel, Annemie Kerckhoven en Paul Vandenput, opnieuw op de planken.
Wie heeft ze nooit bezig gezien? Annemie Kerckhoven en Paul Vandenput waren lange tijd de vaandeldragers van het Hoeilaarts amateurtheater.

Ze speelden allebei lange tijd bij toneelgroep Klem. De lijst van toneelstukken waarin ze acteerden, is te lang om op te sommen. Ze speelden bijna altijd de hoofdrollen. Toen Klem startte in 1983 waren ze er al bij. Hun toneelcarrière is dan ook indrukwekkend.

In 2000 speelden ze “de rol van hun leven” in De Serristen. Vanaf dan deden ze het wat kalmer aan, tot ze in 2007 definitief vaarwel zegden aan het amateurtheater in een tweede uitgave van “De Serristen”. Ze werden toen passend in de bloemen gezet door het gemeentebestuur.

Nu, tien jaar later, kan Alain Borreman ze overhalen om nog eens op de planken te staan in “De Serristen 2”. Ze spelen er opnieuw met veel glans de hoofdrollen: Jef en Jeanne, de serrist en zijn vrouw. Ze vertolken er het ouder wordend serristenpaar. Met een lach en traan wordt verteld hoe ze dat ouder worden ervaren en welke problemen dit met zich meebrengt.

“De Serristen 2” wordt gespeeld op 16, 17 en 18 februari telkens om 20 uur in GC Felix Sohie. Tickets kan je via www.reintje.be, bij Mimi’s Optiek (Gemeenteplein 29) en aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39) kopen.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 06-02-17 • Uur: 07u12

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur