Overijse verkoopt appartement

OVERIJSE - 16-02-17 - Momenteel staat in de Blauwendries een appartement te koop voor een betaalbare prijs. Zo wil het gemeentebestuur inzetten op betaalbaar en kwaliteitsvol wonen in Overijse. Om in aanmerking te komen als koper, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Het appartement bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping van blok A2 (Blauwendries 6 bus 2.2.) en beschikt over:

1ste verdieping: inkomhall, wc, keuken met toegang tot terras met berging, doorlopend salon-eetplaats, bureau, bergplaats, trap naar 2de verdieping.
2de verdieping: nachthal, wc, badkamer met ligbad, 2 kamers.
Ondergronds: kelder nummer 4 en garage nummer 4.

De verkoopprijs bedraagt 210 170,48 EUR excl. kosten. De inschrijvingsperiode loopt nog tot en met 13 maart 2017 om 9 uur.

Voor de toewijzing van het appartement hanteert de gemeente een puntensysteem. Dit houdt voornamelijk in dat kandidaten die meer binding met Overijse kunnen aantonen, voorrang krijgen op de andere kandidaten. Betaalbaar wonen voor mensen uit eigen streek is dan ook één van de belangrijkste beleidsdoelstellingen van de gemeente.

Surf naar www.overijse.be > Wonen > Huisvesting > Woonproject Maleizen voor meer informatie over de voorwaarden of neem contact op met Yoni Polfliet, vastgoed- en contractbeheerder, t 02 785 34 78 of yoni.polfliet@overijse.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 16-02-17 • Uur: 13u07

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur