Kaasavond Kiwanis t.v.v. Kinderdorp

OVERIJSE - 20-02-17 - Kiwanis Overijse organiseert al voor de zesde maal haar jaarlijkse kaas- en wijnavond op zaterdag 11 maart 2017. De volledige opbrengst van die avond gaat naar een goed doel, met name de vzw Sporen – Begeleidingstehuis Kinderdorp in Hoeilaart.

Kiwanis Lipsius Druivenstreek en Kiwanis Young Professionals Overijse heten u met familie en vrienden van harte welkom op hun 6de kaasavond. “We maken er ook dit jaar weer een stemmige en gezellige avond van”, aldus voorzitster Isabelle Rigaux. “Bij aankomst krijgt men een amuse met daarna een mooi gevulde tafel met kwaliteitskazen. Voor wie geen kaas lust is er als alternatief een verfijnde charcuterieschotel voorzien. We sluiten af met een dessertbuffet, een leuke wedstrijd en mooie tombolaprijzen.”

Dit alles voor de eerlijke prijs van 25 euro pp. (15 euro pp. voor kinderen tot 12 jaar), dranken niet inbegrepen. Er wordt gezorgd voor een selecte keuze van wijnen en bubbels voor eenieders budget, alsook een ruime keuze aan frisdranken.

Ook dit jaar gaat de opbrengst integraal naar een goed doel: vzw Sporen – begeleidingstehuis Kinderdorp. Sporen vzw is een organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg, die vooral actief is in de regio's Leuven en Halle Vilvoorde. Zij werken met kinderen, jongeren en gezinnen in problematische opvoedings- en leefsituaties. Het begeleidingstehuis Kinderdorp is sinds 1959 actief in Hoeilaart. In 1996 sloot het met haar werking aan bij de vzw Sporen.

Vooraf inschrijven is nodig via www.kiwanislipsius.be of bij Mireille Vetters op 0475 84 81 19. Op die manier kan er voor voldoende kaas en wijn gezorgd worden.

PRAKTISCH:

Plaats: Begijnhofstadion, Business-Seats Tempo Overijse, Bredestraat, 3090 Overijse
Datum: zaterdag 11 maart 2017
Tijd: De deuren gaan open om 18.30u en het kaasbuffet zal beschikbaar zijn vanaf 19.00u.
Inschrijven: via www.kiwanislipsius.be of bij Mireille Vetters op 0475 84 81 19.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.kiwanislipsius.be

Datum: 20-02-17 • Uur: 09u06

Auteur: David Joly • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur