Nieuw inschrijvingssysteem kinderopvang

OVERIJSE - 17-03-17 - Gemeente Overijse lanceert op maandag 20 maart een nieuw inschrijvingssysteem voor kinderopvang en vrije tijd. Elke Overijsenaar kan zich online registreren.

De gemeente gaat het inschrijvingssysteem gebruiken om het hele vrijetijdsaanbod bekend te maken. Jong en oud kunnen zich dan via dit systeem inschrijven voor hun favoriete activiteiten. Bezoekers kunnen filteren in het aanbod volgens eigen interesses, leeftijd en datum.

Ouders kunnen het systeem een eerste keer gebruiken voor de speelpleinwerking tijdens de paasvakantie. Ze moeten dan een profiel aanmaken voor de kinderen die naar het speelplein zullen komen. Inschrijven hoeft niet! Er is opnieuw plaats voor iedereen.
Vanaf dinsdag 18 april kunnen Overijsenaren hun kinderen inschrijven voor de gemeentelijke sportkampen tijdens de zomer, de themakampen en het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) in het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat gedurende de laatste twee weken van de zomer.
Vanaf 1 juni starten de inschrijvingen voor opvang in het IBO op woensdagnamiddag tijdens het schooljaar 2017-2018.
Hulp nodig?

De medewerkers van het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat helpen de inwoners graag op weg om een profiel aan te maken of in te schrijven. Gewoon een afspraak maken via 02 686 31 30. Vanaf april zal er op woensdagnamiddag een medewerker in de bibliotheek klaar staan om vragen te beantwoorden. En er staat een rubriek 'veelgestelde vragen' op de gemeentelijke website.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 17-03-17 • Uur: 06u07

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur