Koopavond

OVERIJSE - 22-03-17 - Koopavond met opening toeristisch seizoen in Overijse-centrum

De gemeente organiseert op vrijdag 31 maart een koopavond in samenwerking met de handelaars van Overijse-centrum. Diezelfde avond openen we het toeristisch seizoen in het bezoekerscentrum Dru!f met een interactieve zoektocht.

Geen tijd om overdag te shoppen? Maar liefst 29 handelaars houden hun deuren open tot 21 uur of presenteren tot dat uur hun koopwaar in bezoekerscentrum Dru!f! Deze gezellige avond wordt opgeluisterd door een bonte bende muzikale paashazen!

Vanaf 17 uur kan je Overijse verkennen aan de hand van een interactieve zoektocht. De dienst Toerisme zorgt voor een mooie prijs. Deelnemers hebben hun smartphone nodig met daarop een QR-codescanner. We starten in het Bezoekerscentrum Dru!f, Waversesteenweg 2 in Overijse.

Degenen die niet zo vertrouwd zijn met een smartphone of gewoon op zoektocht willen gaan met een gezellige groep, kunnen zich inschrijven om de tocht te doen onder begeleiding van een gids om 18 uur. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven op www.overijse.be/toerisme is de boodschap.

De wandeling en bijhorende wedstrijd lopen nog tot en met 17 april 2017. Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst Mens en Samenleving op 02 785 33 70 of mensensamenleving@overijse.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 22-03-17 • Uur: 07u05

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur