Asfaltering Duisburgsesteenweg

OVERIJSE - 23-03-17 - Tijdens de paasvakantie laat de gemeente asfalteringswerken uitvoeren op de Duisburgsesteenweg vanaf de Ballingstraat tot en met het kruispunt met de P.I. Taymansstraat. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden voor het verkeer zal de aannemer ’s avonds en ’s nachts werken. In het centrum van Eizer wordt niet gewerkt.

De aannemer start maandag 3 april om 18 uur met het frezen van de bestaande asfalttoplaag. De werken zullen de hele nacht duren. Vanaf 6 uur ’s morgens gaat de straat terug open voor doorgaand verkeer.
In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 april plaatst de aannemer een nieuwe toplaag asfalt. Tussen dinsdag 18 uur en woensdag 6 uur is de straat volledig afgesloten.
Zonder onvoorziene omstandigheden moeten de asfalteringswerken klaar zijn op woensdag 5 april om 6 uur ’s morgens. Mocht dit niet zo zijn, dan werkt de aannemer woensdagnacht verder.

De gemeente voorziet een omleiding in beide richtingen via de Ballingstraat, de Schapenweg, het Lindaal, de Kaalheide, de Dreef, de Waversesteenweg, de Brusselsesteenwegen en de Cl. Vanophemstraat.
De Lijn leidt haar buslijn 830 tijdens de werken om via de Dreef, het centrum van Huldenberg en Duisburg. In Eizer zullen dan tussen 18 uur ’s avonds en 6 uur ‘s morgens geen bussen langskomen.

Voetgangers en fietsers kunnen blijven gebruik maken van het fietspad. Ze moeten wel uiterst voorzichtig zijn tijdens de werken.

Meer informatie over werken in Overijse staat op www.overijse.be/wegenwerken.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 23-03-17 • Uur: 10u33

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur