GSM-mast

HOEILAART - 04-04-17 - CD&V Hoeilaart: plaatsing van een GSM-mast op het voetbalveld is onbegrijpelijk

Op de laatste gemeenteraad in Hoeilaart, werd door de meerderheidspartijen OpenVLD en PRO Hoeilaart, beslist om het licht op groen te zetten voor de bouw van een nieuwe gsm mast op het voetbalveld van ERCH, dus pal in het centrum van onze gemeente. CD&V vindt het onbegrijpelijk dat men zomaar ingaat op de vraag van Proximus. En dit terwijl er in Hoeilaart niemand last heeft van een slechte gsm-ontvangst.
Wij begrijpen totaal niet waarom Open VLD en PRO Hoeilaart deze beslissing hebben genomen zonder enige vorm van inspraak en consulatie van de directe omwonenden en de bevolking. Geen enkele adviesraad is hiervan op de hoogte.
Het gaat over een mast van liefst 35m hoog en aan de voet een diameter van 2 meter.
Niet alleen is het onbegrijpelijk dat men dit gaat toelaten op een plaats waar constant kinderen spelen, maar deze mast zal dominant aanwezig zijn in het uitzicht van Hoeilaart.
De gemeente krijgt hiervoor een schamele 4500 Euro per jaar. En Proximus mag nog vrijblijvend onderverhuren aan andere operatoren.
CD&V Hoeilaart verzet zich tegen dergelijke manier van handelen en zal daarom ook in de toekomst dit dossier op de voet volgen en de bevolking constant op de hoogte houden.

Het CD&V team.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 04-04-17 • Uur: 13u09

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur