K3 komt naar de Druivenfeesten Overijse

OVERIJSE - 06-04-17 - Het is al meer dan tien jaar geleden dat we K3 nog eens in Overijse aan het werk zagen, maar op 20 augustus 2017 zakken de nieuwe meisjes Marthe, Hanne en Klaasje af naar onze druivengemeente voor een spetterend optreden. Het populaire trio bouwt zowel tijdens als na de Druivenstoet een muzikaal feestje voor jong en minder jong.

Kort na de Druivenstoet, rond 16.30 uur, palmt het populaire meisjestrio het openluchtpodium op het Justus Lipsiusplein in. Ze trakteren iedereen op hun grootste hits zoals Oya Lélé, 10.000 luchtballonnen en oma’s aan de top. We zijn zeker dat ze heel wat enthousiaste ouders en grootouders, nostalgische twintigers én uiteraard veel blije kindjes zullen kunnen bekoren tijdens en na de stoet.

Na het optreden van K3 hebben we echter nog meer muzikaal genot in petto. Een weergaloze coverband knalt dan een resem internationale hits de lucht in om de zondagavond van de Druivenfeesten goed in te zetten!

Na de vorige aankondiging van de Magical Flying Thunderbirds, is de gemeente Overijse er nu al zeker van dat de affiche van hun Druivenfeesten 2017 fantastisch wordt. Blokkeer dus alvast vrijdag 18 tot en met woensdag 23 augustus in uw agenda en zak af naar het centrum van Overijse.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 06-04-17 • Uur: 08u52

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur