Rare Tovenaar

HOEILAART - 06-04-17 - Reintjes Jeugd brengt Rare Tovenaar

21 en 22 april 2017 zijn data die je nu al best in het rood in je agenda noteert. De jeugdafdeling van Reintje brengt dan namelijk ‘Rare Tovenaar’, een bewerking van het bekende ‘The Wizard of Oz’ (1900) van Frank Baum. Door een verschrikkelijke tornado worden Dorothy en haar hondje Toto, samen met hun huis, meegezogen en gedropt in het vreemde land van Oz. Daar raken ze meteen bevriend met een vogelverschrikker op zoek naar hersens, een blikken man op zoek naar een hart en een laffe leeuw op zoek naar moed. Ze hopen dat de grote en machtige Oz hen dit kan bieden, maar dat blijkt maar een rare tovenaar te zijn. Ondertussen moeten ze ook nog eens zien af te rekenen met de Slechte Heks.

De samenwerking tussen de acteurs van Reintje en de danseressen van Deadline Dance zorgt voor een multimediaal spektakel waarbij je van je stoel zal worden geblazen door prachtig toneelspel, live muziek en dans. In totaal zullen er zo’n 40 getalenteerde jongeren uit de Druivenstreek op de planken van het GC Felix Sohie te bewonderen zijn.

Regie: Tom Dekock (Reintje)

Choreografie: Simon Charlier (Deadline Dance)

Zang en muziek: Sara Mélon en Imane Mesbahi

Acteurs: Ben Blondeel, Cate Battheu, Kobe Charlier, Noa Forton, Kato Guns, Wies Joly, Lena Kegels, Ana-Louisa Kunnen, Wietse Laureys, Morgane Parmentier, Emma Roussev, Martha Sterckx, Laura Stordeur, Britt Terlaeken, Mats Van der Elst, Nora Van der Elst, Sara Vanderoy, Kobe Vandervelde, Birte Vandervoort, Bram Verhaeghe en Kaat Verhaeghe.

Tickets kan je kopen op www.reintje.be, bij Mimi’s Optiek (Gemeenteplein 29) en aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 06-04-17 • Uur: 08u58

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Laatste berichten

Algemeen Nieuws

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur