Jobbeurs 2017

HOEILAART - 27-04-17 - Donderdag 11 mei, van 11 tot 15 uur, in het GC Felix Sohie

HOEILAART - Op zoek naar een (nieuwe) job? Of op zoek naar een goede medewerker? Kruis dan alvast donderdag 11 mei 2017 aan in je agenda!

De gemeenten Hoeilaart, Overijse, Huldenberg en Tervuren brengen die dag, in samenwerking met de OCMW’s, VDAB en het Toekomstforum, de bedrijven en kandidaat-sollicitanten uit de Druivenstreek met elkaar in contact.

Werkzoekenden krijgen de kans om kennis te maken met werkgevers. Ze kunnen hun interesse en motivatie tonen aan bedrijven die momenteel nieuwe medewerkers zoeken. Zowel kleine als grote bedrijven en handelaars uit de regio zijn vertegenwoordigd, zij het met een stand of via het ter beschikking stellen van informatie over hun vacatures en gezochte profielen.

Naast informatie over openstaande vacatures, kan je op de Jobbeurs ook terecht bij VDAB-consulenten die je tips en advies geven over solliciteren en het opstellen van een cv.

Deelnemen aan de Jobbeurs is zowel voor bedrijven als sollicitanten gratis. Alle geïnteresseerde bezoekers zijn welkom. Vergeet zeker je cv niet, je weet maar nooit.

Lokale handelaars die op zoek zijn naar personeel, maar niet kunnen deelnemen aan de beurs, mogen hun vacatures bezorgen via vacatures@vdab.be.

INFO: dienst Lokale Economie – tel. 02 658 28 57 – lokaleeconomie@hoeilaart


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 27-04-17 • Uur: 11u59

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur