Nerorock klaar met 14e editie

HOEILAART - 08-08-17 - Op zondag 17 september 2017 is het weer zo ver, dan zorgt Nerorock voor het muzikale hoogtepunt van het Druivenfestival te Hoeilaart. Het Nerorock-team, dat teert op meer dan 10 jaar ervaring, is dan ook klaar om er weer een topeditie van te maken.

Onlangs kwamen ze ook naar buiten met hun nieuw logo. Ze nemen afscheid van het typische Nero-beeld in hun logo en tonen een strakker en hipper beeld van Nero. De kenner herkent hem er nog zéér duidelijk in. Verfrissend is het wel! Nerorock heeft er goesting in, dat is duidelijk!

Dat Nerorock ook dit jaar uitpakt met een klepper van een affiche staat buiten kijf. Er wordt gedacht aan jong en oud, maar ook aan lokaal talent en talent van wat verder af.

De dag start direct met een knal in de roos tijdens Adhemarrock, de kleinere versie van Nerorock voor kinderen. Iedereen kan genieten van een spetterend optreden van de GHOST ROCKERS.

De iet wat oudere fans van Nerorock hebben ook absoluut niet te klagen. Onder andere Lady Linn, de Ertebrekers en Les Truttes kleuren de affiche mooi in.
Meer info over de line-up vind je op de Facebookpagina of op hun website.

De buitentoog, die vorig jaar met véél goesting werd onthaald, wordt ook dit jaar ingezet. Binnen of buiten genieten van muziek van de bovenste plank kan dus met een gerust hart.
Nestel je dus gezellig in het gras of aan de buitentafels met een drankje in de hand. Voel je de muziek door heel je lichaam stromen? Aarzel dan niet en teken present vooraan aan het podium! Dansbenen worden telkens met open armen verwelkomd.

De volledige line-up van Nerorock 2017 ziet er als volgt uit.
15u00 - Ghost rockers
16u15 - Slick Beavers
17u30 - Freaky Age
19u00 - Equal Idiots
20u15 - Lady Linn and her Magnificent Seven
22u00 - Ertebrekers
23u40 - Les Truttes

https://www.facebook.com/nerorockhoeilaart
www.nerorock.be

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 08-08-17 • Uur: 12u16

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur