K3 op Druivenfeesten: Gratis kaarten

OVERIJSE - 09-08-17 - Het optreden van het populaire meisjestrio op zondag 20 augustus om 17.00 uur is verplaatst naar de Markthal om meer mensen te laten meegenieten. Om de veiligheid daar te garanderen, werken we met een ticketsysteem. Die kunnen vanaf woensdagavond online en aan de balie van cultuurcentrum Den Blank gereserveerd worden. Voor de mensen die geen ticket hebben, is er een groot scherm op het Stationsplein voorzien.

Je kan tickets bestellen via de website van ons cultuurcentrum Den Blank www.denblank.be > agenda > te gast of via deze link. Dit kan vanaf woensdagavond 9 augustus om 19 uur. Je kan maximum 6 tickets per persoon reserveren, ook kinderen hebben een ticket nodig. Als je de tickets liever ter plaatse reserveert en niet online, dan kan dat ook tijdens de openingsuren van Den Blank aan de balie. Op woensdagavond is het cultuurcentrum open van 19 uur tot 21 uur.

Het optreden ging normaal gezien door op het Justus Lipsiusplein, maar we verplaatsen dit omdat de Markthal een grotere capaciteit mensen aankan. Het doel is namelijk om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om K3 aan het werk te zien. Er zijn in de Markthal iets meer dan 2000 plaatsen, maar de gemeente voorziet ook een groot scherm op het Stationsplein voor mensen die geen ticket konden bemachtigen.

Praktisch?

Kaarten bestellen kan vanaf woensdag 9 augustus om 19 uur, zolang de voorraad strekt

Online (bij agenda – te gast) en aan de balie van cultuurcentrum Den Blank, Begijnhof 11, 3090 Overijse

Openingsuren Den Blank:

Woensdagavond van 19 u tot 21 u

Maandag t.e.m. vrijdag van 9 u tot 12 u en van 13 u tot 17 u

De gemeente Overijse ligt in het hart van Vlaams-Brabant, ten zuiden van het Zoniënwoud, en telt meer dan 25.000 inwoners. Overijse telt naast het centrum vijf gehuchten: Maleizen, Terlanen, Jezus-Eik, Eizer en Tombeek. Naast de serreteelt van de Vlaams-Brabantse tafeldruif staat Overijse bekend voor het mooie, groene en glooiende Dijlelandschap. De prachtige vergezichten tussen de serres en de bosrijke omgeving waar de IJse en de Lane zich idyllisch een weg door banen, zorgen ervoor dat in Overijse vaak toeristische, sportieve en andere vrijetijdsactiviteiten te gast zijn.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 09-08-17 • Uur: 06u21

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur