Persbericht Mathieu & Guillaume

OVERIJSE - 30-10-17 - CONCERT
MATHIEU & GUILLAUME : ALS IK VAN U WAS

Familie, vrienden, kennissen… Iedereen weet het altijd beter, en met de beste bedoelingen! Van zoveel meningen zou een mens nog beginnen twijfelen aan alles of net volharden in boosheid. Mathieu & Guillaume doen gewoon hun goesting en botsen daarbij wel eens tegen de muur. Maar zoals Toots Thielemans hen ooit toefluisterde, “Guys, make your own mistakes!”. “Als ik van u was” is een voorstelling met songs en verhalen over twijfelen, kiezen, winnen en verliezen. Als ik van u was, ik zou komen kijken!

De broers werden bekend na hun deelname aan X-Factor in 2009. Sindsdien gingen ze hun eigen weg en brachten ze twee albums uit. In 2013 waren ze te zien met een wekelijkse rubriek in Iedereen Beroemd op één. Al drie seizoenen lang zijn ze elke zaterdagochtend de muzikale Weekwatchers op Radio 2.

Mathieu & Guillaume zijn troubabroers. Ze komen overal graag en nog het liefst daar waar ze hen het minst verwachten. Ze brengen kleinkunst, Nederlands- en Franstalige pop tot moderne chanson. Hun twee stemmen, gitaar en mondharmonica geven de broers een eigen herkenbare sound.

www.mathieuenguillaume.com

Zaterdag 18 november 2017 om 20.30u. in CC Den Blank, Begijnhof 11, 3090 Overijse. T 02 687 59 59, info@denblank.be, www.denblank.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 30-10-17 • Uur: 15u16

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur