Wintermagie in Overijse!

OVERIJSE - 12-12-17 - Op zondag 17 december word je opnieuw ondergedompeld in een warme, winterse sfeer.

Op zondag 17 december van 12 uur tot 20 uur kan je in centrum Overijse terecht voor een deugddoende portie kerstsfeer. Hartverwarmende glühwein, verse wafels, lekkere pizza, Zweedse balletjes, een glaasje cava of gin: winterse sfeer is verzekerd!

Na het succes van vorig jaar slaan de gemeente Overijse, de Cultuurraad, de Raad voor Lokale Economie, de Handelaars Overijse en de Kerselaar opnieuw de handen in elkaar om een tweede editie van Wintermagie te organiseren. De deelnemende handelaars en verenigingen zetten hun beste beentje voor. In meer dan 35 kraampjes kan je terecht voor lekkere hapjes, smakelijke drankjes en unieke geschenken.

Elk kraampje wordt ingekleed in teken van een bepaald land, van decoratie tot hapjes. China, Cuba, Mexico, Nederland, Marokko, Catalonië, … Bereid je voor op een wereldreis in Overijse! Je kan ook genieten van enkele muzikale intermezzo’s. Onder andere het Tijl Uilenspiegelkoor brengt zijn mooiste kerstliedjes mee. Bovendien houden de handelaars in het centrum koopzondag, en kan je ook bij hen terecht voor leuke kerstcadeautjes.


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 12-12-17 • Uur: 06u37

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur