Veilig vervoer van oud naar nieuw

HOEILAART - 28-12-17 - DRUIVENSTREEK – Met oudejaar voor de deur denken we aan een leuk feestje of een uitstap met vrienden en familie. Wil je op een veilige manier genieten van je avond? Dan kan je in de Druivenstreek op de belbus of De Lijn rekenen!

De gemeentebesturen van Tervuren, Overijse, Hoeilaart en Huldenberg bieden tijdens de overgang van oud naar nieuw opnieuw gratis vervoer aan voor de feestgangers van de Druivenstreek. Er zal telkens minstens één belbus ter beschikking staan om je veilig te vervoeren. Met een eenvoudig telefoontje naar de chauffeur van dienst (voor Hoeilaart is dat Erwin: gsm 0497 54 35 90), komt hij je ophalen en brengt hij je naar de feestplek of terug naar huis. Hou echter wel rekening met mogelijke wachttijden tijdens piekmomenten.
Ook de chauffeurs van De Lijn staan klaar om je veilig te vervoeren, zonder stress of parkeerzorgen. Voor 3 euro reis je in de streek onbeperkt vanaf 31 december 18 uur tot ‘s anderendaags 1 januari middernacht. Surf naar www.delijn.be/oudejaar voor meer informatie en de dienstregelingen.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 28-12-17 • Uur: 07u26

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur