Masterchef Jezus-Eik

OVERIJSE - 05-01-18 - Acht verschillende Jezus-Eikse restaurants zullen op zaterdag 13 januari vertegenwoordigd zijn in GC De Bosuil om één van hun favoriete gerechten aan te bieden aan het publiek:
Alain Bianchin, Amalfi, Cafetaria De Bosuil, L’Arti, Juice&Bar Organic, Mercator, Stone Island en de Woudpoort.
Deze gastronomische beleving wordt georganiseerd door Dorpsraad Jezus-Eik met de bedoeling om de culinaire troeven van het Bosuildorp te promoten tot buiten de druivenstreek. Iedereen is immers welkom om mee te komen genieten van hoogstaande creaties van enkele topkeukens aan zeer democratische prijzen.
Tot 8 januari kan je nog tickets kopen voor dit evenement “Masterchef Jezus-Eik” aan de voorverkoopprijs van 20,00 euro, nadien wordt dit 25,00 euro. Hiervoor krijg je een welkomstdrank, 5 verschillende topgerechten en een drankje naar keuze. De avond zelf komen zonder inschrijving kan ook, dan kan je tickets aan 5,00 euro kopen waarmee je een gerecht kan afhalen bij één van de standen.
Om het geheel echt feestelijk te maken wordt dit alles nog gekruid door een wervelend optreden van Jolien Thijs en haar muzikanten.
Dit initiatief kadert in het Masterplan Jezus-Eik en wordt gesteund door het gemeentebestuur van Overijse. Inschrijven kan via GC De Bosuil. https://www.debosuil.be/nl/event/19461/prochefiest-2018
(Momenteel zijn er al zo’n 150 deelnemers ingeschreven)

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 05-01-18 • Uur: 13u24

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur