Tournée minirale

HOEILAART - 11-01-18 - Februari zonder alcohol

HOEILAART – De gemeente neemt in 2018 opnieuw deel aan de campagne Tournée Minerale. Wie gaat de uitdaging aan en drinkt in februari een maand lang geen alcohol? Vorig jaar namen 31 Hoeilanders deel. Doen we het dit jaar beter?

Alcohol is geen onschuldig product. Drinken beïnvloedt je gezondheid en heeft invloed op je veiligheid en je gedrag. Waarom niet eens een maand zonder alcohol en genieten van de vele voordelen? Beter slapen, een mooiere huid, gewichtsverlies, fitter en besparen op centjes en katers!

Naast een betere gezondheid vallen er ook prijzen te winnen met de nationale actie. Daar bovenop schenkt de gemeente via lottrekking aan twee deelnemers uit Hoeilaart een mand met gezonde producten van de Oxfam-Wereldwinkel.

Meedoen dus, en vrienden en familie motiveren, want er valt enkel te winnen! Inschrijven bij team ‘gemeente Hoeilaart’ kan op www.tourneeminerale.be/nl (kies ‘Mijn team doet mee’), waar je ook meer info vindt over de actie.

De actie is een samenwerking van de Druglijn en de Stichting tegen Kanker. Je kan dit goede doel ook financieel steunen en/of je laten sponsoren.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 11-01-18 • Uur: 15u11

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur