Cultuur in 1, 2, 3

HOEILAART - 12-01-18 - Dankzij het abonnement 1, 2, 3 … Hoeilaart kan je voor een prikje en dicht bij huis genieten van cultuur. Na de kerstvakantie krijgen alle Hoeilanders de brochure met het aanbod van januari tot juni 2018 in de bus.

Een aantal Hoeilaartse verenigingen en de gemeente hebben weer voor een gevarieerd aanbod aan theater, film, lezingen, concerten en festiviteiten gezorgd. De brochure vertelt je er binnenkort alles over. Bestel tickets voor ten minste drie activiteiten en geniet van de voordelige abonnementsprijzen. Bovendien kan je ook nog je cultuurwaardebons gebruiken en 2,50 euro extra korting krijgen. Voor een paar euro’s in eigen dorp genieten van een gezellig, ontspannend en verrijkend uitje. Laat die kans niet liggen!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de programmatie? Kom dan op zondag 7 januari vanaf 11.30 uur naar de nieuwjaarsdrink van de gemeentelijke adviesraden in GC Felix Sohie. Daar wordt de brochure in primeur uitgedeeld. Je vindt ze vanaf 10 januari ook op www.hoeilaart.be

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 12-01-18 • Uur: 13u35

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur