Sport-Na-School-pas

TERVUREN - 24-01-18 - Sport-Na-School-pas voor Tervuurse leerlingen

Vanaf februari kunnen leerlingen van het secundair onderwijs uit Tervuren de Sport-Na-School-pas aanvragen. Zo kunnen ze meteen na de schooluren deelnemen aan verschillende sportactiviteiten.

De Sport-Na-School-pas is op het lijf geschreven van sportieve tieners. Het geeft hen de kans om na schooltijd heel wat verschillende disciplines uit te proberen. Voor de regio Overijse-Tervuren- Wezembeek-Oppem staan onder andere fitness, kickboxing, zelfverdediging, zwemmen, hockey en spinning op het programma.

Een SNS-pas kost 30 euro voor 1 periode, voor twee periodes betaal je 45 euro. De SNS-sportpas is aan te vragen via www.sportnaschool.be of rechtstreeks aan de balie van het cultureel centrum De Warandepoort vanaf 5 februari.

“Dit project verdient echt de nodige aandacht, het is een mooi en uniek aanbod waar scholieren net na schooltijd kunnen op inspelen. Een lange schooldag afsluiten met wat sportieve ontspanning, iedereen zal beamen dat dit alleen maar positief kan zijn”, aldus de schepen voor sport Mario Van Rossum.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 24-01-18 • Uur: 14u15

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur