Oranje Pluim voor 11.11.11 Tervuren

TERVUREN - 03-02-18 - Jong CD&V Tervuren heeft vorig weekend tijdens hun nieuwjaarsreceptie voor de 10demaal de oranje pluim uitgereikt aan een persoon of organisatie uit Tervuren die zich inzet voor de gemeenschap.

In het verleden ging de keuze van de Jongeren afdeling uit naar één van de volgende organisaties of personen: Nozizwe Dube (Gewezen voorzitster van de Vlaamse jeugdraad), vzw de Grute Plattoo, 't Groot Debat, Volksfeesten van Moorsel, Jeugdhuis De Kaaf en the Healing Horse.

Dit jaar ging de keuze van onze jongerenafdeling naar de twee 11.11.11 afdelingen die onze gemeente rijk is en waar we best fier op mogen zijn.

Beide afdelingen zetten zich reeds meerdere jaren in door het organiseren van verscheidene activiteiten binnen Tervuren.

Bijvoorbeeld de jogging met de pannenkoekennamiddag te Vossem en de heerlijke brunch in Tervuren die ze jaarlijks verzorgen. Maar ook de nationale deur aan deur verkoop die begin november op de agenda staat is u vast en zeker niet ontgaan!

Aan de hand van deze activiteiten verzamelen beide afdelingen de nodige middelen om de armoede in het zuiden te bestrijden en dit door de oorzaak van het probleem aan te pakken.

Sebastiaan Coudré, Jongerenvoorzitter CD&V Tervuren wenst hen dan ook te bedanken voor de inzet die ze reeds meerdere jaren tonen om de balans tussen Noord en Zuid te herstellen.

Bedankt 11.11.11!

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 03-02-18 • Uur: 06u12

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Tervuren

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur