LaÏs : Omhelst De Kleinkunst

OVERIJSE - 07-02-18 - De taal kruipt waar ze niet gaan kan, ze zit in’t bloed, als je erin geboren bent. Tot vreugde van velen en met frisse zin en grote geestdrift keren de drie dames van Laïs terug naar het Nederlands.

Ze begeven zich in de grote, veelzijdige wereld van de Vlaamse en de Nederlandse kleinkunst . Uit deze mateloze schat aan nummers selecteren ze hun eigen lievelingsliedjes om ze te delen met het publiek.

Liedjes uit andere tijden, die een meer of minder ver verleden doen herleven. Liedjes die je kan omschrijven als klank geworden herinneringen, of liedjes die te goed zijn om weinig te worden gebracht. Liedjes van mensen die gelukkig nog onder ons zijn, zoals Boudewijn De Groot, Herman Van Veen en Willem Vermandere. En liedjes van hen die we helaas moeten missen, zoals Zjef Van Uytsel en Luc De Vos. Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbare Laïstoets…

www.lais.be
Vrijdag 16 maart 2018 om 20.30u. in CC Den Blank, Begijnhof 11, 3090 Overijse. T 02 687 59 59, info@denblank.be, www.denblank.be.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 07-02-18 • Uur: 13u48

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur