Hoeilaartse Talentenjacht Geopend

HOEILAART - 17-02-18 - Kunstkring Hoeilaart organiseert dit jaar een jacht op jeugdig artistiek talent in de vorm van een wedstrijd – tentoonstelling. Op zaterdagen, 20 en 27 en zondagen 21 en 28 oktober 2018 zullen de deelnemers hun werken gratis kunnen tentoonstellen in de zaal Molenberg in het GC Felix Sohie. Deze tentoonstelling zal telkens tussen 14 en 18 uur voor het publiek toegankelijk zijn.
De werken zullen beoordeeld worden enerzijds door de jury, bestaande uit leden van Kunstkring Hoeilaart en anderzijds door het publiek.
Voorwaarden tot deelname zijn de volgende :
- Deelnemers : tussen 18 en 50 jaar, wonend in Hoeilaart of er een hechte band mee hebbend (Vb. er geboren, maar niet meer wonend, …)
- Alleen tweedimensionale werken (schilderkunst in olieverf of acryl, aquarellen en tekeningen met pen, gouache, pastel …)
- Inschrijven ten laatste op 30 april
De winnaar van de prijs van de jury zal een trofee en een kunstboek ontvangen. De prijs van het publiek zal eveneens een kunstboek zijn.
Mochten er op 30 april niet voldoende kandidaten ingeschreven zijn zal de wedstrijd geopend worden voor de ganse druivenstreek.
Mochten er dan nog niet genoeg kandidaten zijn zal de wedstrijd, helaas, afgeblazen worden.
Deelname is volledig gratis.
Meer info: Jos Daemen: 02/657.19.36 of jos.daemen41@gmail.com, of op de website.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Meer informatie op de website: http://www.kunstkringhoeilaart.be

Datum: 17-02-18 • Uur: 14u33

Auteur: H. Daemen • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur