Magische en culinaire kerst

OVERIJSE - 11-12-18 - Beleef een magische en culinaire kerst tijdens Wintermagie in Overijse

Op zondag 16 december kan je van 12 uur tot 20 uur in de Stationsstraat in Overijse terecht voor een deugddoende portie kerstsfeer, gespijsd met muzikale intermezzo's. Dan organiseert de gemeente Overijse namelijk in samenwerking met de Cultuurraad, de Raad voor Lokale Economie, Handelaars Overijse en de Kerselaar de derde editie van Wintermagie.


Tijdens deze culinaire kerstmarkt kan je de betoverende geuren van talrijke culinaire kraampjes in de Stationsstraat komen opsnuiven. De deelnemende handelaars en verenigingen zetten hun beste beentje voor: in meer dan 25 kraampjes kan je terecht voor lekkere hapjes, smakelijke drankjes en unieke geschenken. Elk kraampje staat bovendien helemaal in het teken van een land, streek of regio. Portugal, Oostenrijk, Thailand, Tanzania, Rusland… Bereid je voor op een wereldreis in Overijse! Onderweg kan je ook even halt houden om te genieten van enkele muzikale intermezzo’s.

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Tijdens Wintermagie zetten de handelaars in Overijse ook hun deuren open.Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 11-12-18 • Uur: 13u51

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Overijse

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur