Veilig vervoer van oud naar nieuw

HOEILAART - 23-12-18 - DRUIVENSTREEK – Met oudejaar voor de deur denken we aan een leuk feestje of een uitstap met vrienden en familie. Wil je op een veilige manier genieten van je avond? Dan kan je in de Druivenstreek op de pendelbussen of De Lijn rekenen!

GRATIS PENDELBUSSEN
De gemeentebesturen van Tervuren, Overijse en Hoeilaart bieden tijdens de overgang van oud naar nieuw opnieuw gratis busvervoer aan. Er worden twee trajecten georganiseerd om de feestgangers van de Druivenstreek veilig te vervoeren. De pendelbussen rijden van 22 tot 5 uur met een onderbreking tussen 00.30 en 01.15 uur. Er is geen vaste dienstregeling. De wachttijd zal maximum 40 minuten bedragen. In Eizer (Overijse) is er een overstap tussen de twee trajecten mogelijk.
Traject Tervuren - Overijse
Route met haltes:
Eizer (Ijzerstraat - Duisburgsesteenweg), kerk Duisburg, Dorpsplein Vossem, Vier Winden (Leuvensesteenweg - Waalse baan), Watertoren (Moorselstraat), Markt Tervuren (Kerkstraat), kerk Duisburg, Eizer
Traject Overijse - Hoeilaart
Route met haltes:
Markthalle Overijse, kerk Terlanen, Kerkstraat Tombeek, parking Maleizen, kerk Hoeilaart, parking Graaf de Meeusstraat Jezus-Eik, Eizer (Ijzerstraat - Duisburgsesteenweg), Markthalle Overijse

LIJNBUSSEN
Ook de chauffeurs van De Lijn staan klaar om je veilig te vervoeren. Voor 4 euro reis je in de streek onbeperkt vanaf 31 december 18 uur tot ‘s anderendaags 1 januari.
Indien je toch geen gebruik wenst te maken van het openbaar vervoer, hou dan zeker jouw veiligheid en die van je medefeestvierders in het oog!

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 23-12-18 • Uur: 14u10

Auteur: Marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur