Exclusieve try out High Hi te Hoeilaart

HOEILAART - 15-03-20 - Nerorock pakt uit met een onverwachte maar exclusieve extra editie van de Nerorock Sessies. De Leuvense band High Hi komt in het cafetaria van het Felix Sohiecentrum hun nieuwe album voorstellen als try out voor hun geplande shows in de AB en in Trix op respectievelijk 2 en 3 april 2020.

Veelbelovend parcours

High Hi bereikte in 2014 de finale van Humo’s Rock Rally.
Een jaar later haalde ze de selectie van de Nieuwe Lichting bij Studio Brussel.
In 2017 kwam hun debuutalbum ‘Hindrance’ uit, waarmee ze in België en Nederland heel wat optredens versierden.

Dit jaar breekt er voor de band een heel nieuw hoofdstuk aan. De afgelopen maanden werd er hard gesleuteld aan nieuw materiaal. Zo trokken ze met Daan Schepers, bekend van zijn werk met onder andere Warhola, Eefje De Visser en Bazart, de studio in voor hun nieuw album ‘Firepool’. De eerste reacties zijn alvast lovend, met verwijzingen naar The Cure, Blondie en Joy Division in een nieuw en eigentijds jasje.

Extra Nerorocksessie

Je moet de kansen grijpen als ze zich voor doen.
Toen de organisatie van Nerorock vernam dat 'High Hi' nog plannen had om een try out te organiseren voor hun nieuwe album, hoefde ze niet lang te twijfelen. Er werd last minute een extra Nerorocksessie op poten gezet, waardoor je nu vrijdag 20 maart vanaf 20u live kan kennis maken met de nieuwe plaat en show van High Hi 2.0.

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 15-03-20 • Uur: 07u05

Auteur: marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur