Meifeesten Hoeilaart afgelast

HOEILAART - 01-04-20 - Meifeesten Hoeilaart afgelast als gevolg van de Coronacrisis


Na de beslissing van het Hoeilaartse College van Burgemeester en Schepenen om alle evenementen op haar grondgebied t.e.m. 31/05 af te lasten, zouden wij als organisatie van de Meifeesten het volgende persbericht willen uitsturen:

Doendervolk vzw, de organisatie achter de Meifeesten, volgt al een hele poos de evolutie rond het coronavirus COVID-19 op de voet op. Het is ontegensprekelijk dat dit virus een enorme impact heeft op onze samenleving.

Het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Hoeilaart heeft dan ook besloten om geen evenementen op het Hoeilaartse grondgebied toe te laten tot en met 31 mei. Dit betekent dat de Meifeesten dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisatie staat volledig achter die beslissing, gezien ieders veiligheid en gezondheid op dit moment primeert boven alle andere belangen.
Belangrijk: hoewel de Meifeesten dit jaar niet zullen plaatsvinden, zou het echter kunnen dat afzonderlijke activiteiten later dit jaar alsnog kunnen doorgaan.

Doendervolk vzw wil zich nu focussen op 2021, om er volgend jaar meer dan ooit, samen met u een geweldig Meifeestenweekend van te maken!

Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 01-04-20 • Uur: 14u44

Auteur: marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur