Thema druivenfestival 2020

HOEILAART - 10-05-20 - Het derde weekend van september zal Hoeilaart zich weer van zijn beste kant laten zien. Met als thema ‘Glunder en geniet’ draait dit jaar alles rond gezelligheid.

Het Druivenfestival is puur genieten van gezelligheid met familie, vrienden en dorpsgenoten, samen rond het kampvuur, aan de toog of op een terrasje ... Hopelijk kan iedereen in september op een of andere manier glunderen en genieten tijdens dé feesten, in welke vorm dan ook.

Het organiserende Druivencomité heeft voor de gelegenheid zijn gezelligheidsgraad opgedreven. Het team telt intussen twaalf enthousiaste medewerkers, waarvan vijf nieuwkomers. Naast Sam Vanderstraeten (evenementencoördinator) en Renny Rombouts (technische dienst) zijn dat volgende vrijwilligers: Leen De Rudder, Marijke De Rudder, Sven Devis, Leen Gijbels, Lotte Laureys, Sarah Leroy, Sam Massa, Pieter Rowies, Kim Van Calster en Gert-Jan Vander Borght.

De organisatoren willen langs deze weg Mehdi Mandil en Erwin Gysens bedanken die het comité dit jaar verlieten. Erwin was voorzitter sinds 2007.


Print      E-mail      Bekijk het fotoalbum          

Datum: 10-05-20 • Uur: 07u47

Auteur: marc • Mail de auteur

Lokaal nieuws uit Hoeilaart

Agenda Hoofdpunten Politiek Sport Cultuur