Nieuwe voorzitter voor OV2002

OV2002 heeft een nieuwe voorzitter: Marc De Kegel. Ook het Dagelijks Bestuur werd vernieuwd en bestaat nu uit Jacques Gobert (secretaris), Lieven Bennekens (penningmeester) en de bestuursleden Elisa Stuckens, Tom Van Dongen, Bea Vanderlinden, Joris Kelchtermans, Sandra Wille en Leo Van den Wijngaert.
Om de drie jaar kiezen de partijleden van OV2002 een voorzitter en de leden van het Dagelijks Bestuur. Bij het begin van de nieuwe legislatuur na de verkiezingen treedt een bijna volledig vernieuwde en verjongde partijbestuursploeg aan.
“Ik wens de vorige voorzitter Peter Van den Berge en het vorige bestuur van harte te danken voor hun jarenlange inzet voor de partij. Ik ben er zeker van dat het nieuwe en enthousiaste bestuursteam alles in het werk zal stellen om de partij zo goed mogelijk te ondersteunen”, aldus de kersverse voorzitter Marc De Kegel.
Op 13 januari 2013 om 11 uur houdt OV2002 in de foyer van cultuurcentrum Den Blank een nieuwjaarsreceptie waarop belangstellenden van harte zijn uitgenodigd. U kunt dan kennismaken met het nieuwe bestuursteam en alle mandatarissen van OV2002.

Rubriek: Politiek • Grondgebied: Overijse

Datum: 29-12-12 • Uur: 08u33 • Reporter: olivier • E-mail: olivier@nieuwsclub.be

Bron: http://www.nieuwsclub.be